Wrap van pulled kalfsvlees met rucola en Dijon-mayonaise

4
0 - 30 minuten
pulled kalfsvlees

*
braden
285

Ingredients:

  • 300 g pulled kalfsvlees

  • 1 el boter
  • zout
  • peper van de molen
  • 1 bussel rucola

  • 4 tomaten

  • 1 el Dijon-mosterd

  • 3 el mayonaise

  • 1 scheutje limoensap
  • 4 tarwetortilla's

Voedingswaarden

10
12
19

Bereidingswijze

Braad het pulled kalfsvlees met een beetje boter rondom aan in een koekenpan met antiaanbaklaag, laat afkoelen en breng op smaak met peper en zout. Was de rucola, zwier droog en verwijder de steeluiteinden.

Breng water aan de kook in een steelpan. Maak een kruiselingse inkeping in de rug van de tomaten en plaats ze kort in het kokende water. Haal ze eruit en laat ze schrikken in ijswater. Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de kern. Snijd dan het tomatenvlees in blokjes. Meng de mosterd en mayonaise met het limoensap en bedek er de tarwetortilla's mee.

Smeer er eerst de rucola op, dan het pulled kalfsvlees en tenslotte de blokjes tomaten. Wikkel de tortilla's strak en serveer direct.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.