Kalfsburger 'vitello tonnato'

4
0 - 30 minuten
kalfslende
***
bakken
Culinaire Saisonnier

Ingrediƫnten:

  • hamburgerbroodjes
  • 50 g p.p. kalfslende
  • 50 g tonijn pp.
  • rucola
  • tomaat
  • parmezaanflakes
  • olijventapenade
  • 100 g mayonaise
  • 20 g kappertjes
  • 10 g ketchup
  • 40 g tonijn uit blik
  • 10 g ansjovis.

Bereidingswijze

Mix voor de saus de mayonaise, kappertjes, ketchup, tonijn en ansjovis met een staafmixer fijn. Snijd het kalfsvlees in reepjes en bak in een pan, kruid af met peper en zout. Bak een reepje van de tonijn in de pan als een tataki.

Besmeer het broodje met olijventapenade en de saus. Beleg met sla en tomaat, het gebakken kalfsvlees en enkele dunne plakjes tonijn en werk af met parmezaanflakes.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.