Kalfslende / zalmeitjes / mascarpone

4
0 - 30 minuten
kalfslende
*
braden
Culinaire Saisonnier

Ingrediƫnten:

  • 400 g kalfslende
  • 200 g mascarpone
  • 20 g zalmeitjes
  • 10 g fijngesneden oyster leaves
  • 2 limoenen
  • 150 g kalfsjus
  • 40 g boter
  • 20 g druivenpitolie

Bereidingswijze

Kleur en braad de kalfslende in olie in een sauteerpan. Voeg de boter toe en besprenkel voortdurend. Reserveer het vlees warm en ontvet de pan. Blus af met het limoensap en moeilleer met de kalfsjus. Meng de mascarpone met de zalmeitjes en de oyster leaves en kruid met peper. Snijd de lende in stukken en dresseer op een bord. Leg er een quenelle mascarpone naast en sauceer.   

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.