4
Kalfspeeseind snel en oosters
> 60 minuten
kalfspeeseind
*
stoven
Stoof:
- 800 gram (in blokjes gesneden) kalfspeeseind
- 100 gram wortel in blokjes
- 2 sjalotjes gesneden
- stuk gember geraspt
- 2 eetlepels Koreaanse Gochujang, hot chili paste
- 2 eetlepels Koreaanse BBQ sauce
- 2 tenen knoflook fijngesneden
- 5 dl tomaten in kleine blokjes met sap
Ingrediënten:
- 1 wortel geschild en in fijne reepjes gesneden
- 100 gr taugé
- 100 gr shanghai paksoi gesneden
- 6 baby mais kolfjes in de lengte in 4en gesneden
- sojasaus
- sesamzaadjes
Overige:
- gesneden lente ui
- korianderblaadjes
- peper en zout
Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten voor de stoof in een snelkookpan en gaar volgens de gebruiksaanwijzing in ca 45 minuten gaar. Haal de druk van de pan door te ontluchten. Haal het vlees uit de pan en giet het vocht door een zeef. Kook in tot de gewenste smaak/dikte en bind af. Doe het vlees terug in de saus.
Bak de wortel, taugé, paksoi en mais in wat olie aan en blus af met wat sojasaus en gaar even door, bestrooi met sesamzaadjes.
Serveer met witte rijst en garneer met lente-ui en koriander.
Eet smakelijk!