Okonomiyaki van ribfingers met Japanse pannekoek, spicy mayonaise en zoetzure groenten

4
30 - 60 minuten
kalfsribfingers
**
bakken koken
Culinaire Saisonnier

Voor de kalfsribfingers:

  • 3 l ketjap
  • 3 l water
  • 3 uien
  • 10 teentjes knoflook
  • 4 stokjes kaneel
  • 4 blaadjes laurier
  • 4 el siracha
  • 1500 g bruine basterdsuiker
  • kalfsribfingers

Voor de Japanse pannekoek:

  • 1 l basis­recept pannekoekenbeslag
  • 50 ml sojasaus
  • 50 ml gembersiroop
  • 50 ml sesamolie
  • 2 el siracha

Voor de spicy mayonaise:

  • 100 g siracha
  • 400 g mayonaise

Voor het zoetzuur:

  • zoetzuurmassa
  • komkommer
  • radijs

Bereidingswijze

Breng voor de ribfingers de ketjap met het water aan de kook. Voeg 3 gehalveerde uien toe met de overige ingrediënten en gaar hier de ribfingers in. Haal het vlees uit de pan en laat afkoelen. Snijd in mooie blokjes, bak ze hard en kort aan en blus met wat ketjap.

Meng hetpannekoekenbeslag met de overige ingrediënten en bak er mooie kleine pannekoekjes van. Meng de mayonaise en siracha. Vacumeer julienne van komkommer en radijs met het zoetzuur.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.