Kotelet met kerrieboter

4
0 - 30 minuten
kalfskotelet
*
grillen

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfskotelet
  • 1 eetlepel olijfolie
  • roomboter
  • kerriepoeder of massala
  • ui
  • chutney
  • zout en peper uit de molen

Bereidingswijze

Vermeng de roomboter met gesnipperde ui, kerriepoeder of massala en chutney. Maak een rol van de kerrieboter en laat opstijven in koelkast.

Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de koteletten rondom met olijfolie en gril om en om mooi bruin en nèt gaar van binnen. Neem de koteletten van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper.

Leg op iedere kotelet een plakje kerrieboter. Lekker met witte rijst en bloemkool.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.