4
Spierstuk op z'n Cubaans
> 60 minuten
kalfsspierstuk
*
grillen
Ingrediënten
- 600 gram in 8 lichtgeplette stukken à 75 gram kalfsspierstuk
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel gemberpoeder
- 1 eetlepel kaneel, gemalen
- 1 theelepel mosterdpoeder
- 1 theelepel nootmuskaat, gemalen
- 4 plakken ananas, gehalveerd
- zout en versgemalen peper
Bereidingswijze
Vermeng de gemberpoeder met kaneel, mosterdpoeder, nootmuskaat en wat zout en peper. Bestrooi de stukken vlees rondom met dit mengsel en laat het geheel 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk deze met olijfolie, leg er de stukken vlees en ananas op en gril ze om en om mooi bruin en nog nèt rosé van binnen.
Lekker met gebakken bakbanaan en komkommersalsa.