Nier met rode paprika en zoete Spaanse ui

2
0 - 30 minuten
kalfsnier, gespoeld
*
grillen

Ingrediënten

  • 2 stuks (in het vet) kalfsnier, gespoeld
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 zoete Spaanse ui, in dikke schijven gesneden
  • 4 toefjes waterkers
  • sherryboter
  • zout en peper uit de molen

Bereidingswijze

Verwijder rondom de nieren een gedeelte van het vet, halveer ze in de lengte en verwijder de harde pezen. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de rode paprika, de schijven ui en de gehalveerde nieren met een kwastje olijfolie en gril ze op niet te hoog vuur mooi bruin en nèt gaar van binnen.

Bestrooi het geheel met zout en peper. Ontvel de rode paprika en verdeel deze in vier stukken.

Serveer de nier met de paprika, sherryboter, toef waterkers en gegrild brood. Lekker met groentesalade

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.