4
Tartaar met luchtige tonijnmayonaise
0 - 30 minuten
kalfsachtermuis
*
vers bereid
Passion HI
Voor de tartaar
- 100 gram, gevliesde kalfsachtermuis
- 15 g mayonaise
- 10 g Dijonmosterd
- worcestershiresaus
- peper
Voor de tonijnmayonaise
- 150 g gegaarde tonijn
- 150 g mayonaise zelfgemaakt
- 200 g geslagen room op yoghurtdikte
- peper
- zout
- 100 g eierdooier
- maïsolie
- Luycks mosterd
Bereidingswijze
Haal het vlees twee keer door de molen en breng op smaak met de mayonaise, mosterd, worcestershiresaus, peper en zout. Schep in een spuitzak en maak er een vorm van zoals op de foto. Maak in de blender een mayonaise. Maak de mayonaise volgens de regels van de kunst.
Garneer met de dungesneden radijs gemarineerd in olijfolie, sushi-azijn, limoensap en zout. Maak eventueel af met verschillende structuren van komkommer. Schik er de tonijnmayonaise bij in de vorm van een druppel.