Tartaar met luchtige tonijnmayonaise

4
0 - 30 minuten
kalfsachtermuis
*
vers bereid
Passion HI

Voor de tartaar

  • 100 gram, gevliesde kalfsachtermuis
  • 15 g mayonaise
  • 10 g Dijonmosterd
  • worcestershiresaus
  • peper

Voor de tonijnmayonaise

  • 150 g gegaarde tonijn
  • 150 g mayonaise zelfgemaakt
  • 200 g geslagen room op yoghurtdikte
  • peper
  • zout
  • 100 g eierdooier
  • maïsolie
  • Luycks mosterd

Bereidingswijze

Haal het vlees twee keer door de molen en breng op smaak met de mayonaise, mosterd, worcestershiresaus, peper en zout. Schep in een spuitzak en maak er een vorm van zoals op de foto. Maak in de blender een mayonaise. Maak de mayonaise volgens de regels van de kunst.

Garneer met de dungesneden radijs gemarineerd in olijfolie, sushi-azijn, limoensap en zout. Maak eventueel af met verschillende structuren van komkommer. Schik er de tonijnmayonaise bij in de vorm van een druppel.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.