Rouleau met Champignonduxelles, Mosterd-champignonkorstje, in Quinoa gefrituurde champignon en Atjar van champignons

2
0 - 30 minuten
kalfs platte bil
*
bakken

Voor de rouleau

  • 1 stuks kalfs platte bil
  • duxelles
  • wit brood
  • mosterd
  • roomboter
  • champignon in brunoise

Voor de champignons

  • quinoa
  • ei
  • bloem
  • champignons

Voor de champignon atjar

  • kerriepoeder
  • boter
  • rijstazijn
  • suiker
  • zout
  • champignons

Bereidingswijze

Snijd de platte bil in plakken en plet die. Vul met duxelles en rol op. Bak aan in aluminiumfolie en gaar tot een kern van 43ºC. Snijd in tranches en korstje van wit brood, mosterd, roomboter met stukjes champignon hierop vormen. Gratineer vlak voor het doorgeven.

Kook de quinoa gaar en droog met doek. Paneer de champignons à la anglaise met als laatste handeling de quinoa i.p.v. paneermeel. Frituur op 160ºC. Kerrie aanbakken en blussen met rijstazijn, suiker en zout naar smaak. Kook de champignons hierin gaar en laat afkoelen.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.