4
Tartaar met oesters, krokante rodekoolsalade, venkel en poutargue
30 - 60 minuten
kalfshaas
***
vers bereid
Culinaire Saisonnier
Ingrediƫnten
- 400 gram, zonder ketting en gevliesd kalfshaas
- 4 oesters
- poutargue (geperste viseitjes)
- 1/2 venkel
- 4 paarse radijzen
- zwarte sesampasta
- wasabi
- olijfolie
- zout
- peper
- 50 gram Rode kool
Bereidingswijze
Snijd de haasfilet in kleine brunoise. Open de oesters en snijd het vlees in brunoise van hetzelfde formaat. Meng beide brunoises en breng op smaak met zout, peper en geraspte poutargue.
Vul 12 kleine ringen met de massa en reserveer gekoeld. Snijd de rode kool en de venkel met behulp van een mandoline en breng op smaak met zwarte sesampasta en wasabi. Snijd de radijzen in dunne plakjes. Dresseer 3 tartaars per bord en leg er de krokante salade en de radijzen bij.