Wraps met schnitzelreepjes en kidneybonen

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
braden

Ingrediënten

  • 150 g kidneybonen (uit blik)
  • 300 g kalfsschnitzel
  • 1 - 2 el olie
  • Zout
  • ½ tl paprikapoeder
  • 100 g schapenkaas
  • 250 g roomkaas
  • 2 el middelscherpe mosterd
  • 4 el melk
  • 8 blaadjes radicchio
  • 150 g komkommer
  • Evt. smetana (soort dikke crème fraîche)

Bereidingswijze

Haal het vlees 30 minuten voor het klaarmaken uit de koelkast. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel ze koud af en laat ze uitdruipen. Dep de schnitzels droog en snij ze in dunne reepjes. Verhit de olie op hoog vuur in een pan en laat de vleesreepjes daarin al roerend ong. 4 minuten braden. Neem de pan van het vuur. Breng op smaak met zout en paprikapoeder en roer de kidneybonen erdoor.

Snij de schapenkaas in blokjes. Roer de roomkaas, de mosterd en de melk door elkaar en voeg een klein beetje zout toe. Was de radicchio, dep die droog en snijd grof. Was de komkommer en snij die eerst in plakjes en vervolgens in reepjes.

Maak de tortilla’s warm volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op het werkblad. Bestrijk ze met het roomkaasmengsel (laat 2 cm langs de rand vrij). Beleg ze met radicchio, komkommer en het schnitzel-bonenmengsel. Strooi de schapenkaas eroverheen. Vouw de zijkanten van de tortilla’s naar binnen en rol ze over de vulling heen op.

Serveer desgewenst met een schep smetana.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.