Gestoofd kalfsvlees met champignons

Gestoofd kalfsvlees met champignons is een echte klassieker die perfect is voor een koude winteravond. De malse kalfsvlees塊 (of reepjes) worden langzaam gegaard in een rijke tomatensaus met champignons, ui, wortel, kruiden en specerijen. Dit gerecht is eenvoudig te maken, maar levert een heerlijke en smaakvolle maaltijd op waar iedereen van zal smullen.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven