Dit gerecht is een echte Hollandse klassieker: lever met appelringen, uien en aardappelpuree. De malse lever wordt gecombineerd met de zoete appelringen en de hartige uien. De romige aardappelpuree.
Lever met appelringen, uien en aardappelpuree
Dit gerecht is een echte Hollandse klassieker: lever met appelringen, uien en aardappelpuree. De malse lever wordt gecombineerd met de zoete appelringen en de hartige uien. De romige aardappelpuree.
Totale tijd 30 minuten min
Ingrediënten
- 4-8 plakken ca. 160 g p/p kalfslever
- Bloem
- 500 g uien
- 4 appels
- 800 g bloemige aardappelen
- Zout
- Ca 250 g melk
- Geraspte nootmuskaat
- 50 g boter
- 50 g suiker
- 2 cl calvados
Trefwoord kalfslever
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat eens horen hoe het was!