Lever met appelringen, uien en aardappelpuree

Dit gerecht is een echte Hollandse klassieker: lever met appelringen, uien en aardappelpuree. De malse lever wordt gecombineerd met de zoete appelringen en de hartige uien. De romige aardappelpuree.

Lever met appelringen, uien en aardappelpuree

Dit gerecht is een echte Hollandse klassieker: lever met appelringen, uien en aardappelpuree. De malse lever wordt gecombineerd met de zoete appelringen en de hartige uien. De romige aardappelpuree.
Totale tijd 30 minuten

Ingredients
  

  • 4-8 plakken ca. 160 g p/p kalfslever
  • Bloem
  • 500 g uien
  • 4 appels
  • 800 g bloemige aardappelen
  • Zout
  • Ca 250 g melk
  • Geraspte nootmuskaat
  • 50 g boter
  • 50 g suiker
  • 2 cl calvados
Trefwoord kalfslever
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven