Ciabatta met kalfsvleesreepjes

Het ciabattabrood vormt samen met de malse reepjes kalfsvlees een zachte, verfijnde smaak. Romige kruidenkaas voegt een kruidige en frisse nuance toe, terwijl de gemengde sla zorgt voor knapperigheid.
Het ciabattabrood vormt samen met de malse reepjes kalfsvlees een zachte, verfijnde smaak. Romige kruidenkaas voegt een kruidige en frisse nuance toe, terwijl de gemengde sla zorgt voor knapperigheid.

Voorbereidingstijd

30 minuten

Bereidingstijd

10 minuten

Totale bereidingstijd

40 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/5 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.