Gekonfijte kalfsborst met pompoenpuree en trompettes de la mort.

De boterzachte kalfsborst heeft een subtiele smaak. De gekarameliseerde pompoenpuree voegt een milde zoetheid toe en de aardse trompettes de la mort (zwarte paddenstoelen) ronden het gerecht af met een herfstige toets.
De boterzachte kalfsborst heeft een subtiele smaak. De gekarameliseerde pompoenpuree voegt een milde zoetheid toe en de aardse trompettes de la mort (zwarte paddenstoelen) ronden het gerecht af met een herfstige toets.

Voorbereidingstijd

8 uur marineren en garen

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

8,5 uur

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/3 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.