Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Een verfijnde combinatie van zachte kalfscarpaccio en fijne tartaar, verrijkt met zilte oesters en manchego crème. Dit gerecht is zowel romig als zilt, zacht en hartig.
Een verfijnde combinatie van zachte kalfscarpaccio en fijne tartaar, verrijkt met zilte oesters en manchego crème. Dit gerecht is zowel romig als zilt, zacht en hartig.

Voorbereidingstijd

30 minuten

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

1 uur

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/6 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.