Kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak

Een mals en sappig stuk kalfsfricandeau, langzaam gegaard in een braadzak samen met een kleurrijke mix van seizoensgroenten. Door de langzame bereiding blijven alle sappen en aroma’s perfect behouden.
Een mals en sappig stuk kalfsfricandeau, langzaam gegaard in een braadzak samen met een kleurrijke mix van seizoensgroenten. Door de langzame bereiding blijven alle sappen en aroma’s perfect behouden.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

Totale bereidingstijd

1 uur

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/7 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.