Kalfsgoulash

Een rijk en hartig stoofgerecht waarin mals kalfsvlees langzaam wordt gegaard in een volle, kruidige saus. De goulash heeft een diepe smaak door de combinatie van champignons, ui en specerijen.
Een rijk en hartig stoofgerecht waarin mals kalfsvlees langzaam wordt gegaard in een volle, kruidige saus. De goulash heeft een diepe smaak door de combinatie van champignons, ui en specerijen.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

1 uur 30 minuten

Totale bereidingstijd

1 uur 30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/16 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.