Kalfshaas, Schorseneren, Groene kool, Eekhoorntjesbrood.

Een verfijnd kalfsvleesgerecht waarin kalfshaas wordt gecombineerd met schorseneren, groene kool en eekhoorntjesbrood. De natuurlijke smaken van het seizoen komen hierin samen.
Een verfijnd kalfsvleesgerecht waarin kalfshaas wordt gecombineerd met schorseneren, groene kool en eekhoorntjesbrood. De natuurlijke smaken van het seizoen komen hier prima samen.

Voorbereidingstijd

45 minuten

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

1,15 uur

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/7 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pastrami, zalf van flespompoen, gepekelde augurkjes en sauce “gribiche”.

Kalfshaas, Schorseneren, Groene kool, Eekhoorntjesbrood.

Kalfslende, Kalfszwezerik, Winterknolletjes, Biet

Kalfszwezerik gelakt met “Sauce Americaine”, jonge Knolgroentes en Penne.