Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus.

Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus is een seizoensgebonden gerecht waarin verfijning en zachte smaken samenkomen.
Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus is een seizoensgebonden gerecht waarin verfijning en zachte smaken samenkomen.

Voorbereidingstijd

30 minuten

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

1 uur

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/7 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.