Kalfspicanha met gebakken Chili aardappels.

De kalfspicanha, afkomstig van de staart van het kalf, is een mager stuk vlees met een intense smaak. Ideaal voor een gezellige barbecue.
Deze kalfspicanha met gebakken chili aardappels is een perfecte combinatie van mals vlees, pittige aardappels en frisse groenten. De kalfspicanha, afkomstig van de staart van de kalf, is een mager stuk vlees met een intense smaak. Ideaal voor een stevige maaltijd op een doordeweekse dag of een gezellige barbecue.

Voorbereidingstijd

30 minuten

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

1 uur 30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/11 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.