Kalfsrollade met aardappelgratin en kalfsjus

Kalfsrollade met aardappelgratin en kalfsjus is een klassiek en verfijnd gerecht dat perfect is voor een speciale gelegenheid of een feestelijk diner.
Kalfsrollade met aardappelgratin en kalfsjus is een klassiek en verfijnd gerecht dat perfect is voor een speciale gelegenheid of een feestelijk diner. De malse, sappige kalfsrollade vormt het hart van de maaltijd en wordt prachtig aangevuld door de romige aardappelgratin, die rijk is aan smaak en textuur. De fluweelzachte kalfsjus, bereid van de natuurlijke sappen van het vlees, voegt diepte en verfijning toe aan het geheel.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

Totale bereidingstijd

1 uur 30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/3 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Mediterrane stoofschotel van kalfsvlees.

In olijfolie gekonfijt kalfspoulet met gestoofde prei, worteltjes en balsamico.

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.

Kalfsgehaktschotel met gestoofd ei, nootjes en harissa.