Kalfssaucijsjes met een grove puree van knolselderij en gebakken appeltjes.

Kalfssaucijsjes met een grove puree van knolselderij en gebakken appeltjes is een gerecht dat bijna iedereen kan waarderen. Zowel hartig als zoet in hetzelfde recept.
Kalfssaucijsjes met een grove puree van knolselderij en gebakken appeltjes is een gerecht dat bijna iedereen kan waarderen. Zowel hartig als zoet in hetzelfde recept.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/3 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.