Kalfssukadelapjes met tomaat en Parmezaanse kaas

Kalfssukadelapjes met tomaat en Parmezaanse kaas is een heerlijk gerecht waarin langzaam gegaard kalfsvlees goed samen gaat met de volle, mediterrane smaken van tomaat en Parmezan.
Kalfssukadelapjes met tomaat en Parmezaanse kaas is een heerlijk gerecht waarin langzaam gegaard kalfsvlees goed samen gaat met de volle, mediterrane smaken van tomaat en Parmezan.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

1 uur 30 minuten

Totale bereidingstijd

1 uur 30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/10 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.

Mediterrane stoofschotel van kalfsvlees.

In olijfolie gekonfijt kalfspoulet met gestoofde prei, worteltjes en balsamico.

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.