Kalfszwezerik gelakt met “Sauce Americaine”, jonge Knolgroentes en Penne.

Een delicaat gerecht met kalfszwezerik, afgewerkt met een rijke Sauce Américaine. Geserveerd met frisse jonge knolgroenten en zachte penne voor een perfecte balans tussen verfijning en smaak.
Een delicaat gerecht met mals kalfszwezerik, afgewerkt met een rijke Sauce Américaine. Geserveerd met frisse jonge knolgroenten en zachte penne voor een perfecte balans tussen verfijning en smaak.

Voorbereidingstijd

12 uur pekelen

Bereidingstijd

2 uur

Totale bereidingstijd

14 uur

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/8 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pastrami, zalf van flespompoen, gepekelde augurkjes en sauce “gribiche”.

Kalfshaas, Schorseneren, Groene kool, Eekhoorntjesbrood.

Kalfslende, Kalfszwezerik, Winterknolletjes, Biet

Kalfszwezerik gelakt met “Sauce Americaine”, jonge Knolgroentes en Penne.