Kofta van kalfsgehaktballetjes, met kaneel en pijnboompitjes.

Kofta van kalfsgehaktballetjes met kaneel en pijnboompitjes is een aromatisch gerecht met een warme, Midden-Oosterse uitstraling en smaak.
Kofta van kalfsgehaktballetjes met kaneel en pijnboompitjes is een aromatisch gerecht met een warme, Midden-Oosterse uitstraling en smaak.

Voorbereidingstijd

1 uur (rusten)

Bereidingstijd

15 minuten

Totale bereidingstijd

75 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/4 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.

Kalfsgehaktschotel met gestoofd ei, nootjes en harissa.

Kofta van kalfsgehaktballetjes, met kaneel en pijnboompitjes.

Rul gebakken kalfsgehakt met rigatone pasta, en gewokte spinazie.