Kalfsvleesreepjes met noedels.

De malse reepjes kalfsvlees worden kort gebakken en vermengd met rijstnoedels die rijkelijk omhuld zijn met een hartige saus van soja- en oestersaus. Rode peper geeft het gerecht een pittige kick.
De malse reepjes kalfsvlees worden kort gebakken en vermengd met rijstnoedels die rijkelijk omhuld zijn met een hartige saus van soja- en oestersaus. Rode peper geeft het gerecht een pittige kick.

Voorbereidingstijd

30 minuten

Bereidingstijd

15 minuten

Totale bereidingstijd

45 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/5 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.