Pastrami, zalf van flespompoen, gepekelde augurkjes en sauce “gribiche”.

Een smaakvol gerecht waarin huisgemaakte pastrami wordt gecombineerd met zachte zalf van flespompoen, frisse gepekelde augurkjes en een klassieke sauce gribiche.
Een smaakvol gerecht waarin huisgemaakte pastrami wordt gecombineerd met zachte zalf van flespompoen, frisse gepekelde augurkjes en een klassieke sauce gribiche.

Voorbereidingstijd

4,5 dag

Bereidingstijd

40 minuten

Totale bereidingstijd

4,5 dag

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/3 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pastrami, zalf van flespompoen, gepekelde augurkjes en sauce “gribiche”.

Kalfshaas, Schorseneren, Groene kool, Eekhoorntjesbrood.

Kalfslende, Kalfszwezerik, Winterknolletjes, Biet

Kalfszwezerik gelakt met “Sauce Americaine”, jonge Knolgroentes en Penne.