Rul gebakken kalfsgehakt met rigatone pasta, en gewokte spinazie.

Het malse kalfsgehakt wordt rul gebakken en op smaak gebracht met Italiaanse kruiden. De rigatone pasta vangt de smaken perfect op, terwijl de kort gewokte spinazie zorgt voor een frisse, groene aanvulling.
Het malse kalfsgehakt wordt rul gebakken en op smaak gebracht met Italiaanse kruiden. De rigatone pasta vangt de smaken perfect op, terwijl de kort gewokte spinazie zorgt voor een frisse, groene aanvulling.

Voorbereidingstijd

15 minuten

Bereidingstijd

10 minuten

Totale bereidingstijd

25 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/4 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.

Kalfsgehaktschotel met gestoofd ei, nootjes en harissa.

Kofta van kalfsgehaktballetjes, met kaneel en pijnboompitjes.

Rul gebakken kalfsgehakt met rigatone pasta, en gewokte spinazie.