Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.

Dit verfijnde torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes combineert de zilte frisheid van de zee met de zachte, romige smaak van een klassieke tonijnsaus.
Dit verfijnde torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes combineert de zilte frisheid van de zee met de zachte, romige smaak van een klassieke tonijnsaus.

Voorbereidingstijd

20 minuten

Bereidingstijd

15 minuten

Totale bereidingstijd

35 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/5 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.

Kalfsgehaktschotel met gestoofd ei, nootjes en harissa.

Kofta van kalfsgehaktballetjes, met kaneel en pijnboompitjes.

Rul gebakken kalfsgehakt met rigatone pasta, en gewokte spinazie.