Kalfsrollade met groene pepersaus
Kalfsrollade in groene pepersaus is een smaakvol gerecht waarin malse
Terwijl de geuren van vers bereide gerechten door het huis zweven, verzamelen familie en vrienden zich rond de prachtig gedekte tafel. Het middelpunt van dit feestelijke diner?
Een malse kalfsrollade, langzaam gegaard en met liefde bereid. De rollade, rijkelijk gevuld en perfect gekruid, belichaamt de smaak en verfijning van het seizoen. Terwijl het kaarslicht zacht flikkert en vrolijke gesprekken de ruimte vullen, heffen we het glas op een jaar vol mooie momenten en nieuwe herinneringen met onze dierbaren.
Het kalfsvlees voor een rollade komt van nek- of schoudervlees of van achtervlees. De rollades die gemaakt zijn met nek- of schoudervlees hebben een langere bereidingstijd nodig. De rollades die gemaakt zijn van bijvoorbeeld een dunne lende hebben een minder lange bereidigingstijd nodig en kunnen rosé van binnen geserveerd worden.
Onze kalfsrollades
Kalfsrollade in groene pepersaus is een smaakvol gerecht waarin malse
Kalfsrollade met aardappelgratin en kalfsjus is een klassiek en verfijnd
Dit recept van kalfsrollade met bieten en mierikswortel is een
Dit kalfsrollade recept met walnoot-champignonvulling is een heerlijk verfijnd gerecht
Kalfsrollade met witte druiven en dragon is een verfijnde combinatie
Kalfsrollade à la bonne femme is een klassiek Frans gerecht
Dit recept van kalfsrollade met rode wijnsaus is een tijdloos
Kalfsrollade in kruidige roomsaus is een heerlijk verfijnd gerecht dat
Rollade met witlof en frietjes is een echte klassieker in
Deze rollade gegratineerd met mozzarella, pancetta en basilicum is een
Deze rollade met haricots verts, aardappeltjes met rode schil en
Deze schnitzelrolletjes met druiven en walnoten zijn een unieke en