Kalfsvlees smoren

Kruid en bebloem het vlees. Schroei het in uitgebruisde en lichtbruine boter aan weerzijden dicht en bak het samen met een bouquet van prei, ui, wortel en diverse kruiden (bijvoorbeeld peperkorrels en verse groene kruiden) bruin.

Neem het vlees uit de pan en blus de braadboter met een weinig kalfsbouillon of water. Doe het vlees terug in de braadpan of -slede en smoor het met gesloten deksel of in de oven zachtjes gaar.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven