Ga naar de inhoud
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Kalfsrollade met mosterd-uiensaus
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale bereidingstijd
90 minuten
portie aantal
−
4
porties
+
Ingrediënten
1
kalfsrollade doorregen
2
grote uien
1
liter
bouillon
5
dl
witte droge wijn
2
theelepels
dragon
1
eetlepel
olijfolie
1
eetlepel
mosterd
1
snufje
zout
peper
Bereidingswijze
Stap 0/9 (0% voltooid)
1
1 kalfsrollade doorregen
2
2 grote uien
3
1 liter bouillon
4
5 dl witte droge wijn
5
2 theelepels dragon (gedroogd)
6
1 eetlepel olijfolie
7
1 eetlepel mosterd (zachte)
8
1 snufje zout
9
snufje peper
Reset stappen
Ook lekker om te maken
Kalfsborst, geserveerd als blanquette.
Kalfszwezerik met bietenstructuren
Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus.
Kalfs-smashburger met burgersaus, veldsla, tomaat, rode ui en Parmezaankletskop.