Kalfsvlees bakken

Kalfsvlees bakken

Haal het kalfsvlees 30 minuten van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Verhit een braadpan, smelt de boter en laat deze uitbruisen.

Leg het vlees in de pan. Gebruik een vleestang om het vlees niet lek te prikken en bak elke kant 2-3 minuten tot medium gaar. Haal het vlees uit de pan en laat het 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Eet smakelijk!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven