Kalfsvlees stoven
Haal het kalfsvlees een uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Verhit een braadpan, smelt de boter en laat deze uitbruisen. Leg het vlees in de pan. Gebruik een vleestang om het vlees niet lek te prikken.
Schroei het kalfsvlees rondom dicht in 5 minuten. Voeg groenten en kruiden toe, blus af met bier, wijn en/of bouillon tot alles net onder staat. Stoof het op laag vuur met de deksel op de pan en roer af en toe. Laat circa een uur stoven, breng op smaak en serveer.
Kalfsvlees, bekend om zijn malse structuur en milde smaak, is een veelzijdig ingrediënt. Met zijn fijne structuur en milde smaak leent kalfsvlees zich uitstekend voor diverse bereidingswijzen. Van gegrild tot gestoofd, voegt dit malse vlees veel smaak toe aan elk gerecht. Op kalfsvlees.nl vind je recepten voor elk moment. We wensen je veel kook- en eetplezier.