Kalfsvlees grillen/roosteren

Kalfsvlees grillen/roosteren

Haal het kalfsvlees 30 minuten van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Verhit een grillpan op hoog vuur en vet deze licht in met olie.

Leg de kalfsentrecôte in de pan en gebruik een vleestang om het vlees niet lek te prikken. Grill het vlees 1,5 minuut, draai het een kwartslag en herhaal dit proces aan beide kanten totdat het medium gaar is. Haal het vlees uit de pan en laat het 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven