Blinde vink, met bruine linzen en spek

Een hartig gerecht waarin de klassieke blinde vink – een sappig rolletje kalfsgehakt omhuld met dun kalfsvlees – centraal staat. Geserveerd met romige, langzaam gegaarde bruine linzen, die de diepe smaken van het gerecht prachtig opnemen.
Een hartig gerecht waarin de klassieke blinde vink – een sappig rolletje kalfsgehakt omhuld met dun kalfsvlees – centraal staat. Geserveerd met romige, langzaam gegaarde bruine linzen, die de diepe smaken van het gerecht prachtig opnemen.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/6 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.

Mediterrane stoofschotel van kalfsvlees.

In olijfolie gekonfijt kalfspoulet met gestoofde prei, worteltjes en balsamico.

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.