Kalfszwezerik met jonge prei, bloemkool en knoflookcrème.

De krokant gebakken kalfszwezerik biedt een romige, volle beet, perfect in balans met de milde zoetheid van jonge prei en de subtiele aardse tonen van bloemkool.
De krokant gebakken zwezerik biedt een romige, volle beet, perfect in balans met de milde zoetheid van jonge prei en de subtiele aardse tonen van bloemkool.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

30 min

Totale bereidingstijd

30 min

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/1 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.