Kalfslende, Kalfszwezerik, Winterknolletjes, Biet

Een seizoensgerecht met sappige kalfslende en romige kalfszwezerik, aangevuld met geroosterde winterknolletjes en zoet-aardse biet. Een heerlijke combinatie van smaken en texturen.
Een seizoensgerecht met sappige kalfslende en romige kalfszwezerik, aangevuld met geroosterde winterknolletjes en zoet-aardse biet. Een heerlijke combinatie van smaken en texturen.

Voorbereidingstijd

nacht trekken

Bereidingstijd

1,5 uur

Totale bereidingstijd

1,5 uur

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/8 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pastrami, zalf van flespompoen, gepekelde augurkjes en sauce “gribiche”.

Kalfshaas, Schorseneren, Groene kool, Eekhoorntjesbrood.

Kalfslende, Kalfszwezerik, Winterknolletjes, Biet

Kalfszwezerik gelakt met “Sauce Americaine”, jonge Knolgroentes en Penne.