Ga naar de inhoud
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Gelakte lever, pastinaakpuree en wortelgroenten
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale bereidingstijd
30 minuten
portie aantal
−
4
porties
+
Ingrediënten
600
gram
1
kg
8
kervelwortels
4
schorseneren
40
g
olijfolie
350
g
pastinaak
150
g
aardappelen
10
g
gevogeltefond
30
g
boter
1
sukadevrucht
poedersuiker
50
g
honing
1
stengel sereh
1
sinaasappel
2
limoenen
50
g
kapucijnerbaard
Bereidingswijze
Stap 0/16 (0% voltooid)
1
600 gram, gevliesd en schoongemaakt kalfslever
2
1 kg, plakken kalfsschenkel
3
8 kervelwortels
4
4 schorseneren
5
40 g olijfolie
6
350 g pastinaak
7
150 g aardappelen
8
10 g gevogeltefond
9
30 g boter
10
1 sukadevrucht
11
poedersuiker
12
50 g honing
13
1 stengel sereh
14
1 sinaasappel
15
2 limoenen
16
50 g kapucijnerbaard
Reset stappen
Ook lekker om te maken
Kalfsborst, geserveerd als blanquette.
Kalfszwezerik met bietenstructuren
Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus.
Kalfs-smashburger met burgersaus, veldsla, tomaat, rode ui en Parmezaankletskop.