Königsbergse balletjes van kalfsvlees met kappertjessaus en zoute aardappelen

Deze Königsbergse balletjes van kalfsvlees met kappertjessaus en zoute aardappelen nemen je mee op een culinaire reis naar Oost-Pruisen. De malse kalfsballetjes worden geserveerd in een romige kappertjessaus, met zoute aardappelen als perfecte aanvulling. De combinatie van smaken en texturen is onweerstaanbaar! Perfect voor een stevige maaltijd op een doordeweekse dag of een gezellig diner met familie of vrienden.

Voorbereidingstijd

oven voorverwarmen

Bereidingstijd

Totale bereidingstijd

30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/5 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfscarpaccio en tartaar met oesters en manchego kaas.

Bovenbil met gebrande aubergine, bosui en gesouffleerde aardappels.

Kalfssaucijs-spiesjes met chorizo, courgette en salie.

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.