Schnitzel met spitskool, zelfgemaakte friet en bearnaisesaus

Deze schnitzel met spitskool, zelfgemaakte friet en bearnaisesaus is een klassieke maaltijd met een moderne twist.
Deze schnitzel met spitskool, zelfgemaakte friet en bearnaisesaus is een klassieke maaltijd met een moderne twist. De malse varkenshaasjes worden perfect gepaneerd en gebakken, geserveerd met een frisse salade van spitskool en knapperige zelfgemaakte friet. De romige bearnaisesaus maakt het gerecht compleet. Perfect voor een gezellig diner met familie of vrienden.

Voorbereidingstijd

30 minuten

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/4 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.

Mediterrane stoofschotel van kalfsvlees.

In olijfolie gekonfijt kalfspoulet met gestoofde prei, worteltjes en balsamico.

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.