Kalfs T-bone met cajunkruiden

Een robuust en kruidig gerecht waarin de malse kalfs-T-bone wordt ingewreven met een pittige mix van Cajunkruiden wat zorgt voor een diepe, hartige smaak.

Kalfs T-bone met cajunkruiden

Een robuust en kruidig gerecht waarin de malse kalfs-T-bone wordt ingewreven met een pittige mix van Cajunkruiden wat zorgt voor een diepe, hartige smaak.
Totale tijd 30 minuten

Ingredients
  

  • 4 stuks kalfs T-bone
  • 1 eetlepel maïsolie
  • 1 eetlepel cajunkruiden
  • zout en peper uit de molen

Instructions
 

  • Verwarm de grill(pan) voor, vermeng de maïsolie met de cajunkruiden, bestrijk de T-bones rondom met dit mengsel en gril de T-bones om en om mooi bruin en nog rosé van binnen.
  • Neem de T-bones van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper.
  • Lekker met geroosterde maïs en gepofte aardappel.
Trefwoord kalfs T-bone
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven