
Kalfsburgers voor kinderen.
Deze kindvriendelijke kalfsburgers zijn niet alleen voedzaam, maar ook een leuke en smakelijke manier om van een maaltijd te genieten.
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Ingredients
- 400 gram kalfsgehakt
- 1 ei
- 1 ui
- 4 eetlepels paneermeel
- 30 gram boter
- zout en versgemalen peper
Instructions
- Meng het gehakt met ei, paneermeel, ui, peper en zout en vorm er mooie, ronde ballen van en druk deze tot platte, ronde schijfjes.
- Verhit de boter in de pan en braad de schijfjes rondom bruin.
- Temper het vuur en laat ze 10-15 minuten braden.
- Keer de burgers tijdens het bakken regelmatig.
- Lekker met frietjes en appelmoes.
- Wilt u echt verrassen? Maak de burgers dan eens op als gezichtjes: plakjes augurk voor de ogen, een lijntje ketchup als mond, een zilveruitje als neus etc.
Trefwoord kalfsgehakt