Ga naar de inhoud
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Kalfslever met wilde asperges
Een smaakvol gerecht waarin de zachte, romige textuur van kalfslever perfect samengaat met de verfijnde bite en licht nootachtige smaak van wilde asperges.
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale bereidingstijd
30 minuten
portie aantal
−
4
porties
+
Ingrediënten
4
plakken van 100 gram kalfslever
50
gram
wilde asperges
1
bos komatsuma
enkele verse amandelen
20
gram
pijnboompitten
5
centiliter
olijfolie
Bereidingswijze
Stap 0/6 (0% voltooid)
1
Ontvlies de kalfslever grondig, kruid met peper en zout en bak aan.
2
Laat rusten.
3
Rooster de pijnboompitten en mix met de olijfolie.
4
Stoof de wilde asperges kort in een scheutje gezouten water met boter.
5
Zweet de komatsuma kort aan en breng op smaak.
6
Dresseer de lever met de pijnboompitten en serveer met de groenten.
Reset stappen
Ook lekker om te maken
Kalfsborst, geserveerd als blanquette.
Kalfszwezerik met bietenstructuren
Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus.
Kalfs-smashburger met burgersaus, veldsla, tomaat, rode ui en Parmezaankletskop.