Kalfslever met wilde asperges

Een smaakvol gerecht waarin de zachte, romige textuur van kalfslever perfect samengaat met de verfijnde bite en licht nootachtige smaak van wilde asperges.

Kalfslever met wilde asperges.

Een smaakvol gerecht waarin de zachte, romige textuur van kalfslever perfect samengaat met de verfijnde bite en licht nootachtige smaak van wilde asperges.
Totale tijd 30 minuten

Ingredients
  

  • 4 plakken van 100 gram kalfslever
  • 50 gram wilde asperges
  • 1 bos komatsuma Aziatisch bladgewas
  • enkele verse amandelen
  • 20 gram pijnboompitten
  • 5 centiliter olijfolie

Instructions
 

  • Ontvlies de kalfslever grondig, kruid met peper en zout en bak aan.
  • Laat rusten.
  • Rooster de pijnboompitten en mix met de olijfolie.
  • Stoof de wilde asperges kort in een scheutje gezouten water met boter.
  • Zweet de komatsuma kort aan en breng op smaak.
  • Dresseer de lever met de pijnboompitten en serveer met de groenten.
Trefwoord kalfslever
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven