Kalfsnier met rode paprika en zoete Spaanse ui.

Kalfsnier met rode paprika en zoete Spaanse ui is een gerecht waarbij de combinatie van ingrediënten zorgt voor een zacht mediterraan karakter.

Kalfsnier met rode paprika en zoete Spaanse ui is een gerecht waarbij de combinatie van ingrediënten zorgt voor een zacht mediterraan karakter.
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingredients
  

  • 2 stuks in het vet kalfsnier, gespoeld
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 zoete Spaanse ui in dikke schijven gesneden
  • 4 toefjes waterkers
  • sherryboter
  • zout en peper uit de molen

Instructions
 

  • Verwijder rondom de nieren een gedeelte van het vet, halveer ze in de lengte en verwijder de harde pezen.
  • Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de rode paprika, de schijven ui en de gehalveerde nieren met een kwastje olijfolie en gril ze op niet te hoog vuur mooi bruin en nèt gaar van binnen.
  • Bestrooi het geheel met zout en peper.
  • Ontvel de rode paprika en verdeel deze in vier stukken. Serveer de nier met de paprika, sherryboter, toef waterkers en gegrild brood.
  • Lekker met groentesalade
Trefwoord kalfsnier
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven