Kalfsoester met champignons en witte wijnsaus.

Kalfsoester met champignons en witte wijnsaus is een gerecht waarin de malse, sappige kalfsoester perfect samensmelt met de aardse smaken van champignons en de subtiele frisheid van een romige witte wijnsaus.
Kalfsoester met champignons en witte wijnsaus is een gerecht waarin de malse, sappige kalfsoester perfect samensmelt met de aardse smaken van champignons en de subtiele frisheid van een romige witte wijnsaus.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/8 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pastrami, zalf van flespompoen, gepekelde augurkjes en sauce “gribiche”.

Kalfshaas, Schorseneren, Groene kool, Eekhoorntjesbrood.

Kalfslende, Kalfszwezerik, Winterknolletjes, Biet

Kalfszwezerik gelakt met “Sauce Americaine”, jonge Knolgroentes en Penne.