Kalfsrollade met mosterd-uiensaus

Kalfsrollade met mosterd-uiensaus

Dit recept van kalfsvlees met mosterd-uiensaus is een smaakvol gerecht dat perfect de zachte en milde smaak van kalfsvlees combineert met de pittige, romige nuances van mosterd en de zoete, gekarameliseerde tonen van ui.
Totale tijd 1 uur 30 minuten

Ingrediënten
  

  • 1 kalfsrollade doorregen
  • 2 grote uien
  • 1 liter bouillon
  • 5 dl witte droge wijn
  • 2 theelepels dragon gedroogd
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel mosterd zachte
  • 1 snufje zout
  • snufje peper

Instructies
 

  • 1 kalfsrollade doorregen
  • 2 grote uien
  • 1 liter bouillon
  • 5 dl witte droge wijn
  • 2 theelepels dragon (gedroogd)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel mosterd (zachte)
  • 1 snufje zout
  • snufje peper
Trefwoord kalfsrollade
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfslendestuk met kruidenkorst, gebraden boterasperges en brood

Een elegant en smaakvol gerecht waarin mals kalfslendestuk wordt omhuld door een knapperige kruidenkorst, vol aromatische verse kruiden zoals peterselie, tijm en rozemarijn. De boterzachte asperges, gebraden tot een lichte karamelisatie, voegen een rijke, nootachtige smaak toe die perfect past bij het delicate kalfsvlees.

Lees verder
Recepten

Oosterse soep met gehaktballetjes, haasbiefstuk en noodles

Een rijke, smaakvolle soep die Oosterse invloeden combineert met luxe ingrediënten. De hartige bouillon is gevuld met kruidige kalfsgehaktballetjes, dun gesneden malse haasbiefstuk en zijdezachte noodles. Verse kruiden zoals koriander en een vleugje limoen zorgen voor een frisse toets, terwijl groenten zoals bosui, prei en taugé een knapperige bite toevoegen.

Lees verder
Recepten

Ciabatta met kalfsschnitzelreepjes

Een smakelijke en stevige lunch of lichte maaltijd waarbij zachte, knapperige ciabatta wordt gevuld met malse kalfsschnitzelreepjes. De reepjes zijn perfect gekruid en gebakken, waardoor ze sappig en vol van smaak zijn. Gecombineerd met frisse salade en kruidenkaas biedt dit gerecht een heerlijke balans tussen hartig en fris.

Lees verder
Scroll naar boven