
Kalfsribeye met peultjes
Een smaakvol en elegant gerecht waarin de sappige, boterzachte kalfsribeye perfect samengaat met de knapperige frisheid van verse peultjes.
Bereidingstijd 30 minuten min
Totale tijd 30 minuten min
Ingredients
- 4 stuks à 150 gram kalfsribeye
- 500 gram peultjes
- boter
- zout en versgemalen peper
- tarwebloem
- suiker
Instructions
- Kook de peultjes in ruim water beetgaar.
- Laat ze uitlekken in een vergiet en bestrooi ze licht met suiker.
- Doe de peultjes in een schaal en houd ze warm.
- Bestrooi de ribeye’s aan beide zijden licht met bloem en peper.
- Bak het vlees kort aan beide zijden bruin.
- Doe naar smaak zout op het vlees.
- Lekker met gebakken aardappeltjes.
- Tip:* in plaats van peultjes kunnen ook Sugarsnaps en/of broccoli worden gebruikt.
Trefwoord kalfsribeye